Tæpperens ekstraktion: 

Tæpper støvsuges

Tæpper sprøjtes med tæppekemikalie
Tæpper renses med ekstraktion (rent vand)
Tæpper sprøjtes med imprægnering

Tæpperens tørrens:

Tæpper støvsuges

Tæpper sprøjtes med tæppekemikalie
Granulat, børstes ind i tæppet maskinelt
Granulat og tæppekemi opsamles maskinelt
Tæpper sprøjtes med imprægnering


Når du vælger vaskeglad så får du en virksomhed som:

  • Bidrager til den danske velfærd
  • Har kompetente motiverede mænd og kvinder med mange års erfaring som elsker at gøre rent og levere et godt resultat.
  • Har overenskomstaftale
  • Vægter miljø højt i alle valg, forbrug af vand, kemikalier. Valg af bæredygtige maskiner, redskaber, klude, mopper, håndpapir, toiletpapir, valg af vaskemaskiner, tørretumbler, kort sagt miljøbevidste i alle områder.
  • Er socialt ansvarlige, gør alt for at vaskeglad også har plads til mennesker som har svært ved at komme ind og blive på arbejdsmarkedet, specielt mennesker med psykiske diagnoser.

Hvad koster ekstraktion:

Pris = Starttakst + m2 * m2 pris
Starttakst = 250 kr. + moms

0-100 m2 = 25 kr. + moms

100-500 m2 = 22 kr. + moms
Fra 500 m2 = 20 kr. + moms

Hvad koster tørrens

Pris = Starttakst + m2 * m2 pris
Starttakst = 250 kr. + moms

0-100 m2 = 27 kr. + moms

100-500 m2 = 24 kr. + moms
Fra 500 m2 = 22 kr. + moms

Bedste ekstraktion resultat


Støvsugeren kontrolleres grundigt og pose og filtre tjekkes om de skal udskiftes, det er vigtigt så man ikke spreder mere støv end man suger. Tæpper støvsuges grundigt, det er en god ide at støvsugeren har roterende børster så der opsamles så meget støv etc. som muligt. Tæpper sprøjtes let med så miljøvenlig som muligt tæpperenskemikalie, det er vigtigt at bruge det rigtige blandingsforhold. Derefter bruges kraftig extraktionsmaskine som sprøjter vand ind i tæppet med dyser og vand suges op i en arbejdsgang. Der køres drypass efterfølgende, så tæppet efterlades så tørt som muligt. Det vigtige er at alt kemi skylles ud af tæppet, så tæppet ikke bliver en snavsmagenet. Tæppet sprøjtes med imprægnering, tæppet vil være mere modstandsdygtigt overfor snavs.

 

Bedste tørrens resultat


Støvsugeren kontrolleres grundigt og pose og filtre tjekkes om de skal udskiftes, det er vigtigt så man ikke spreder mere støv end man suger. Tæpper støvsuges grundigt, det er en god ide at støvsugeren har roterende børster så der opsamles så meget støv etc. som muligt. Pletter og meget smudset områder forbehandles med kemi som krystalliserer snavs. Miljøvenligt tæppegradulat påføres tæppet, gradulatet suger snavs til sig som en svamp. Gradulat opsamles og tæppet efterlades tørt. Tæppet sprøjtes med imprægnering, tæppet vil være mere modstandsdygtigt overfor snavs.  


  
Skriv til vaskeglad